Compiling program - Restoration

Restaurant - Nethe & Drinke

 
Cuisine:  Belgische keuken
Capacity:  50
 

Dagje menu I

Kempense koffietafel, pistolets en sandwiches met beleg (ham?kaas, krabsla en américain) Prijs 14.5 EUR
Duration: 02:00
Price per person: € 18.00

Dagje menu II

Verse dagsoep Gemengde koude schotel met frieten 1 glas wijn of 1 pils of 1 frisdrank bij de maaltijd. 1 kop koffie of thee
Duration: 02:00
Price per person: € 21.00

Dagje menu III

Verse dagsoep Vol-au-vent met sla en frieten 1 glas wijn of 1 pils of 1 frisdrank bij de maaltijd Dame blanche 1 koffie of thee na het dessert
Duration: 02:00
Price per person: € 26.00

Dagje menu IV

Verse dagsoep Varkenshaasje met graanmosterdsaus, marktgroenten en kroketten. 1 glas wijn of 1 pils of 1 frisdrank bij de maaltijd. Dame blanche 1 koffie of thee na het dessert
Duration: 02:00
Price per person: € 27.00

Dagje menu V, vis of vlees vijf dagen voor het bezoek bevestigen.

Verse dagsoep Geroosterde steak in pepersaus met gemengde sla en frieten of boeket van zalm en kabeljauw in wite wijnsaus, een julienne van groentjes en hertogin profiteroles met een bolletje...
Duration: 02:00
Price per person: € 31.00

Drank

Duration: 01:00
Price per person: € 0.00

Menu nog te kiezen

Menu 1 Kempense koffietafel met pistolets/sandwiches Beleg (ham, kaas, krabsla, américain) 1 koffiekoek Koffie/Thee à volonté €14,50 Menu 2 Verse dagsoep Gemengde koude schotel met...
Duration: 02:00
Price per person: € 0.00
 
Location
Zimmerplein 3
2500 Lier (BE)
 
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<May 2024><<
May 2024
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
  1
Available
2
Available
3
Available
4
Available
5
Available
6
Available
7
Available
8
Available
9
Available
10
Available
11
Available
12
Available
13
Available
14
Available
15
Available
16
Available
17
Available
18
Available
19
Available
20
Available
21
Available
22
Available
23
Available
24
Available
25
Available
26
Available
27
Available
28
Available
29
Available
30
Available
31
Available